Werkwijze

Snelle goedkope management rapportages

Heeft u ook vaak snel management rapportages nodig in verband met dataconversies?  Of maandrapportages waardoor trends zichtbaar worden? Bleeker Vision denkt met u mee over waar die informatie vandaan moet komen, analyseert uw computers en netwerken, koppelt die aan elkaar en levert zo de meest efficiënte en kostenvriendelijke oplossing. De rapportages krijgt u aangeleverd met behulp van Access en Excel. Aanschaf van nieuwe dure software is dus niet nodig.

Totaaloplossing voor software problemen

Als u in zee gaat met Bleeker Vision dan kunt u het volgende verwachten. Samen zoeken we naar de meest pragmatische oplossing. Vanaf het begin werkt Bleeker Vision aan haar eigen misbaarheid, want het is de bedoeling dat u de nieuwe software zo snel mogelijk zelf kunt beheren. Bleeker Vision denkt voortdurend met u mee, signaleert en documenteert, houdt wekelijks voortgangsgesprekken, maakt handleidingen en zorgt voor kennisoverdracht door de gebruikers degelijk op te leiden. Zo werkt Bleeker Vision aan een totaaloplossing.

Prototyping: systeembouw van onderop voor tijdelijke nieuwbouw

Bij de bouw van tijdelijke nieuwe software werkt Bleeker Vision graag van onderop. Dat gaat zo. De toekomstige gebruikers van het nieuwe systeem leggen uit waar ze behoefte aan hebben. Op basis van hun input gaat Bleeker Vision aan de slag met de bouw van een systeem. Al snel wordt een soort houtskoolschets zichtbaar waar de klant dan weer op reageert.  Op die manier ontstaat een stuk software, een prototype. In een tiental stappen bereiken klant en Bleeker Vision zo een eindresultaat. Zonder langdurige analyses. Deze werkwijze leidt snel tot een goedkope oplossing. Vaak is zo’n systeem van tijdelijke aard, in afwachting van een groter systeem dat is uitbesteed in India. Maar veel bedrijven gebruiken dit soort tools structureel. IT afdelingen zijn daar meestal niet zo blij mee, want wie gaat het beheren?